BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜNÜ NEFRETLE KINIYOR; ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUZ!


23 Aralık 2023 tarihinde, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada altı kahraman askerimiz şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştı.

Ne yazık ki, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bölücü terör örgütünü etkisiz hâle getirmek, halkımıza ve güvenlik güçlerimize yönelik terör saldırılarını bertaraf etmek ve hudut güvenliğimizi sağlamak maksadıyla; Irak-Suriye kuzeyinde bulunan terörist hedeflerine yönelik operasyonu olan Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 9 askerimizin şehit düştüğü, 4 askerimizin de yaralandığı haberi bizleri derin bir üzüntüye boğmuştur. 

BASİSEN olarak, askerlerimizin şehit olmasından ve yaralanmasından dolayı derin üzüntü ve acı duyduğumuzu belirtirken, terörü de nefretle kınıyoruz...

Ülkemizin huzurunu, birlik ve bütünlüğünü hedef alan hain terör örgütleri ve onların destekçileri hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır.

Hayatını kaybeden Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar, şehitlerimizin yakınlarına ve ulusumuza sabır ve başsağlığı diliyoruz.