DİYARBAKIR ŞUBEMİZDEN DEPREMDEN ETKİLENEN ADIYAMAN’DAKİ İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİNE GİYECEK YARDIMI

BASİSEN Diyarbakır Şube Başkanımız Sn. Turgay Sevimli ve Şube teşkilatı öncülüğünde, İş Bankası Diyarbakır Bölge ve Antep Bölge işbirliği ile bir çalışma yapıldı.

Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Sn. Ali Tosun ve Milli Eğitim Şube Müdürü Sn. Hatice Dağdeviren ile görüşülerek afetten oldukça etkilenmiş bir okul ismi talep edildi.

Sonrasında okul ile irtibata geçilip her bir çocuğun bedeni ayak numaraları talep edildi. Her sorumuza okul müdürü ve Milli Eğitim Şube Müdürü hızlı cevap verdi ve organizasyona destek oldular.

Adıyaman Elmacık Köyü ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik yaklaşık 120 adet mont ve ayakkabı her bir çocuğa özel paketlenerek Şube Başkanımız Sn. Turgay Sevimli, Antep Bölge Müdürümüz Sn. Murat Eraslan ve ekipleri ile Adıyaman Şube Müdürleri eşliğinde okulda bizzat çocuklara teslim edildi.

Kendilerine özel hediye hazırlanmış olması çocukları çok mutlu ettiği kadar, organizasyonun bu denli özenli hazırlanmış olması okul idaresi ve bizlere eşlik eden Milli Eğitim Şube Müdürü tarafından da takdirle ve duygusallıkla karşılandı.

Memnuniyetini sıklıkla dile getiren Şube Müdürü, Bankamız ve Sendikamızdan diğer okullar için de destek talep etti. Belirli bir lokaysan olmadığı için bizzat teslim edilmese de 100’e yakın öğrenci için de giyim ayakkabı ve muhtelif malzemeler Milli Eğitime teslim edildi.