TUTOM’DA UYELERİMİZLE TOPLANTI YAPILDI

Türkiye İş Bankası - Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi (TUTOM)’da temsilci odası açılışının ardından, TUTOM Toplantı salonunda, Genel Başkanımız Metin Tiryakioğlu ve Genel Merkez Yöneticilerimiz üyelerimizle bir toplantı yaptı.

Toplantıda konuşan Genel Başkanımız Metin Tiryakioğlu, bankacılıkta artan rekabet ve giderek ağırlaşan çalışma koşulları karşısında, Sendikal örgütlülüğün ne kadar değerli olduğunu belirterek, örgütlü bulunduğumuz işletmelerden İş Bankası’nın ve bu arada İş Bankası bünyesinde yer alan ve 2000’in üzerinde üyemizin çalıştığı TUTOM’un Sendikamız açısından önemine dikkat çekti.

Genel Başkanımız ayrıca örgütlülüğün bilinçle, sendikaya olan inançla, güçlü bir iletişimle ve çalışanların sorunlarının çözümü doğrultusunda elde edilen somut sonuçla gerçekleşeceğini dile getirdikten sonra, Sendikamızın örgütlü bulunduğu 11 işletmeye ait Türkiye’nin her yerine dağılmış bulunan 2500 civarındaki işyeri içerisinde TUTOM’un en fazla doğrudan bağ kurularak üyelerimizin sorunlarını çözmeye çalıştığı istisna bir iş yeri olduğunu belirtti.

Üyelerimizin de sorunlarını dile getirdiği ve yaklaşık 2 saat süren toplantı, başarılı bir Sendika-üye buluşması olarak gerçekleşti.