2018-2019 DÖNEMİ BASİSEN FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU İŞ MALTEPE TAKIMI

BASİSEN Genel Merkezi ile İstanbul’da bulunan Beyoğlu, Eminönü, Kadıköy ve Tuzla Şubelerinin birlikte organize ettiği; BASİSEN’in örgütlü olduğu Banka ve Sigorta İşletmelerine ait İstanbul’daki işyerlerinde çalışan üyelerin oluşturduğu takımlar arasında düzenlenen "2018-2019 dönemi Halı Saha Futbol Turnuvası” tamamlandı. 

20 Ekim 2018 Cumartesigünü başlayan turnuva,2 Mart 2019 Cumartesigünü "T. İş Bankası ÇAMLICA TESİSLERİ”nde yapılan "üçüncülük-dördüncülük” ve "final” karşılaşmasının ardından yapılan kupa dağıtım töreni ile son buldu.

Üçüncülük-dördüncülük maçı ve final karşılaşmalarını üyemizle birlikte, Genel Merkez ve İstanbul’daki 4 Şubemizin yöneticileri ile Final karşılaşmalarında yer alan takımlarımızın üst düzey yöneticileri de izledi.

FİNAL KARŞILAŞMALARI

 

SAAT

TAKIMLAR

SKOR

ÜÇÜNCÜLÜK DÖRDÜNCÜLÜK KARŞILAŞMASI

13.00

MİLLİ REASÜRANS - ŞEKERBANK G.M.

5 - 4

ŞAMPİYONLUK KARŞILAŞMASI

14.30

İŞ MALTEPE - ANADOLU SİGORTA

4 - 1

 

Kupa dağıtım töreninde konuşan Genel Sekreterimiz Cüneyt Akarsu:rgütlü bulunduğumuz 10 işletmeden üyelerimizin oluşturduğu takımların katılımı ile başlayıp yaklaşık 4 aydır devam eden turnuvamız final maçı ile sona erdi. Final maçında galip gelerek şampiyon olan İŞ MALTEPE takımı ile birlikte Turnuva ikincisi, üçüncüsü ve dördüncüsü olan takımları da kutluyorum.

Bu tür turnuvalarda elbette ki, bir takım şampiyon olacaktır. Ama bizim gönlümüzde sportmenlik ilkeleri çerçevesinde hareket eden her takım şampiyondur. BASİSEN’in yıllardır organize ettiği bu tür turnuvaların amacı sportmenlik ruhu ile birlik ve beraberliğimizi pekiştirmektir.

Emeği geçenlere, yağmur, soğuk kar demeden karşılaşmalara gelen tüm sporcularımıza ve açılış törenimizde olduğu gibi final karşılaşmaları ile kupa töreninde bizleri onurlandıran, örgütlü bulunduğumuz işletmelerimizin yöneticilerine teşekkür ediyor, hepinize sağlık ve başarılar diliyorum.”dedi.

Genel Sekreterimizin konuşmasının ardından kupa dağıtım törenine geçildi. Aşağıdaki tabloda yer aldığı gibi şampiyon olan ve dereceye giren takımlara kupaları verildi. 

2018-2019 DÖNEMİ

BASİSEN FUTBOL TURNUVASI- KUPA TÖRENİ

TURNUVA DERECESİ

TAKIM / OYUNCU

KUPA VERENLER

Turnuva Birincisi

İŞ MALTEPE

BASİSEN Genel Sekreteri

CÜNEYT AKARSU

Turnuva İkincisi

ANADOLU SİGORTA

BASİSEN Genel TİS Sekreteri

ETEM AĞDAŞ

Turnuva Üçüncüsü

MİLLİ REASÜRANS

Milli Reasürans Genel Müdürü

HULKİ YALÇIN

Turnuva Dördüncüsü

ŞEKERBANK

GENEL MÜDÜRLÜK

T. İş Bankası Satınalma Böl. Md.

SEZGİN YILMAZ

Turnuvanın

En Centilmen Takımı

BİREYSEL İŞ BİRİMİ

BASİSEN Genel Sekreteri

CÜNEYT AKARSU

Turnuvanın

En Centilmen Oyuncusu

ANADOLU SİGORTA TAKIMINDAN

SELÇUK UĞURDOĞAN

İŞMER Genel Müdürü

BURHANETTİN KANTAR

Hakemler ve Organizasyonda

Görev Alanlar

-

BASİSEN Genel Örg. ve Eğt. Sek.

TEMEL ÜNLÜ

BASİSEN olarak, şampiyon olan ve dereceye giren takımları kutlar,

turnuvaya katılan tüm takımlarımızın oyuncu ve yöneticilerine başarılar dileriz.