2022 YILINDAN İTİBAREN BAĞITLADIĞIMIZ TOPLU İŞ SÖZLEŞMELERİMİZ ARTIK WEB SİTEMİZDE…

ÜYELERİMİZE DUYURU

Örgütlü bulunduğumuz işletmelerden 2022 yılında süresi sona eren ve Sendikamızca ilgili İşletme Yönetimleri yapılan toplu pazarlıklar sonucunda yenisi yürürlüğe giren toplu iş sözleşmelerimizin artık kitapçık halinde basımı yapılmayacaktır.  Bundan böyle üyelerimiz, toplu iş sözleşmelerine kurumsal web sitemiz www.basisen.org.tr üzerinden ulaşabileceklerdir.

Üyelerimiz çalışmakta olduğu işletmeye ait toplu iş sözleşmesinin PDF dosyasına; Web Sitemizin ana sayfasındaki “haberler” kısmının sağ alt tarafında yer alan “Toplu Sözleşmeler” penceresinden giriş yapıp, sonra açılan ekranın üst satırına “Kurum E-posta Adresi”ni ve alt satırına da “İşletme Sicil Numarası”nı girerek ulaşıp, okuma, indirme ve yazdırma olanağına sahip olabileceklerdir.

Bu çerçevede, yeni dönem bağıtlanarak yürürlüğe giren Türkiye İş Bankası A.Ş., Şekerbank T.A.Ş., Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi, Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. ile Türkiye Bankalar Birliği Toplu İş Sözleşmeleri sitemize yüklenmiştir.

Ayrıca bundan sonra bağıtlanacak olan tüm toplu iş sözleşmelerimiz de Web Sitemizde yer alacaktır. Bilginizi önemle rica ederiz.

Saygılarımızla,