BASİSEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ

Genel Merkezimiz ile Beyoğlu, Eminönü, Kadıköy ve Tuzla Şubelerimizin ortaklaşa düzenlediği ve 03–12 Yaş arası çocukları bulunan üyelerimizin çocuklarıyla birlikte katıldığı "BASİSEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ” başarıyla gerçekleştirildi.

Üyeleri için her yıl değişik, toplantı ve organizasyonlar gerçekleştiren Sendikamız bu sene de İstanbul’da üye çocukları için geniş katılımlı bir "Çocuk Şenliği” yaptı.

Çocuk şenliğinde bir konuşma yapan genel Başkanımız Sayın Metin Tiryakioğlu; TBMM’nin açıldığı tarihte ve Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu anlamlı günde çocuklarımızı böyle güzel bir havada bir araya getirmekten dolayı duymuş olduğu mutluluğu ifade etti. Konuşmasını "yarınlarımız ve her şeyimiz olan çocuklarımızın mutluluğu için ne yapsak azdır” diye sürdüren Genel Başkanımız, "inşallah bu şenliğimizi artık geleneksel hale getiririz” diyerek; ulusumuzun ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Örgütlü bulunduğumuz 10 işletmede (Türkiye İş Bankası, Yapı ve Kredi Bankası, Şekerbenk, Bank Mellat, Arap Türk Bankası, Türkiye Bankalar Birliği, Anadolu Sigorta, Anadolu Hayat, Milli Reasürans ve Borsa İstanbul) çalışan üyelerimizin eş ve çocuklarıyla katıldığı çocuk şenliğimiz bir karnaval havasında geçti.

Çocuklarımız, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün TBMM’nin açıldığı gün dolayısıyla çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda doyasıya eğlenme fırsatı buldular.

Organizasyonumuza, örgütlü bulunduğumuz işletmelere ait İstanbul İli içinde çalışan 1000’in üzerinde üyemiz çocukları anne ve babalarıyla katıldı.

Çocuklarımızı mutlu edecek çeşitli oyunların oynandığı, illüzyon gösterisi ve yarışmaların yapıldığı, yiyecek ve içecek ikramları yanında, örgütlü bulunduğumuz işletmelerin çocuk yayınlarından kitaplarla hediyelerin dağıtıldığı "BASİSEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ” günün önem anlamına uygun bir şekilde bayram havasında geçti.

Her şey geleceğimiz olan çocuklarımız için…

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun…