BASİSEN FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

2019-2020 DÖNEMİ BASİSEN CUP ŞAMPİYONU İŞMER/İŞ KAPALIÇARŞI TAKIMI

BASİSEN Genel Merkezi ile İstanbul’da bulunan Beyoğlu, Eminönü, Kadıköy ve Tuzla Şubelerinin birlikte organize ettiği; BASİSEN’in örgütlü olduğu 8 İşletmenin İstanbul’daki işyerlerinde çalışan üyelerinin oluşturduğu 34 takımlar arasında düzenlenen “2019–2020 dönemi Halı Saha Futbol Turnuvası” tamamlandı.

19 Ekim 2019 Cumartesi günü başlayan turnuva, 16 Şubat 2020 Pazar günü “T. İş Bankası ÇAMLICA TESİSLERİ”nde yapılan “üçüncülük-dördüncülük” ve “final” karşılaşmalarının ardından yapılan kupa dağıtım töreni ile son buldu.

BASİSEN Futbol Turnuvası bu dönem; BASİSEN CUP TURNUVASI ve BASİSEN LİG TURNUVASI olarak iki farklı grup şeklinde organize edildi:  

Üçüncülük-dördüncülük maçları ile final karşılaşmalarını üyemizle birlikte, Genel Merkez ve İstanbul’daki Şubelerimizin yöneticileri de izledi.

Kupa Dağıtım öncesi yapılan karşılaşmalar sonucunda şampiyon takımlar ile dereceye giren takımlar belirlendi.

Buna göre;

BASİSEN FUTBOL TURNUVASI FİNAL KARŞILAŞMALARI

Grup

Karşılaşan Takımlar

Sonuç

Maç

BASİSEN CUP

İŞMER / İŞ KAPALIÇARŞI - YKB BANKACILIK ÜSSÜ

4-2

Şampiyonluk maçı

BASİSEN CUP

İŞ MALTEPE - ANADOLU SİGORTA

3-6

Üçüncülük-Dördüncülük

BASİSEN LİG

İŞ MODOKO - İŞ CAĞALOĞLU

2-0

Şampiyonluk maçı

BASİSEN LİG

ŞEKERBANK GN. MD. - İŞ ATLAS FC

3-0

Üçüncülük-Dördüncülük

 

BASİSEN FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYON OLAN VE DERECEYE GİREN TAKIMLAR

BASİSEN CUP

BASİSEN LİG

ŞAMPİYON

İŞMER / İŞ KAPALIÇARŞI

ŞAMPİYON

İŞ MODOKO

İKİNCİ

YKB BANKACILIK ÜSSÜ

İKİNCİ

İŞ CAĞALOĞLU

ÜÇÜNCÜ

İŞ MALTEPE

ÜÇÜNCÜ

ŞEKERBANK GENEL MÜDÜRLÜK

DÖRDÜNCÜ

ANADOLU SİGORTA

DÖRDÜNCÜ

İŞ ATLAS FC

CENTİLMEN TAKIM

İŞ ŞAŞKINBAKKAL

CENTİLMEN TAKIM

İŞ SULTANHAMAM

CENTİLMEN OYUNCU

MURAT KARACAN (İş Maltepe)

CENTİLMEN OYUNCU

KUBİLAY BAKIRCI (İş Modoko)

 

Kupa dağıtım töreninde konuşan Genel Mali Sekreterimiz Sayın Canan Çevikbaş: Dört ayı aşkın bir süreden beri devam eden bu turnuvada üyelerimizin kendi aralarında oluşturduğu takımlar maçlarla karşı karşıya geldi. Birbirinden keyifli, zevkli ve çekişmeli karşılaşmalar izlettiler bizlere… Final karşılaşmalarının ise havası bir başkadır. Geçmiş turnuvalarda olduğu gibi yine seyir zevki yüksek, çekişmeli ve heyecanlı bir karşılaşma izledik. Organizasyonumuzda yer alan takımlarımızın tüm futbolcu ve yöneticilerine, organizasyonumuzun sağlıklı ve düzenli bir şekilde gerçekleşmesi için görevli arkadaşlarıma ve hakemlerimize yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.




Daha sonra kupa dağıtım törenine geçildi.  Turnuvada şampiyon olan ve dereceye giren takımlar kupalarını Genel Merkez ve Şube Yöneticilerimizin ellerinden aldılar.

BASİSEN olarak, şampiyon olan ve dereceye giren takımları kutlar ve turnuvaya katılan tüm takımlarımızın oyuncu ve yöneticilerine başarılar dileriz.