ÜYELERİMİZE YÖNELİK SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDİYOR...

2016-2017 DÖNEMİ BASİSEN FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU İŞMER TAKIMI

 

BASİSEN Genel Merkezi ile İstanbul’da bulunan Beyoğlu, Eminönü ve Kadıköy Şubelerinin birlikte organize ettiği; BASİSEN’in örgütlü olduğu Banka ve Sigorta İşletmelerine ait İstanbul’daki işyerlerinde çalışan üyelerin oluşturduğu takımlar arasında düzenlenen "2016–2017 dönemi Halı Saha Futbol Turnuvası” tamamlandı.

 

5 Kasım 2016 Cumartesigünü başlayan turnuva,25 Şubat 2016 Cumartesigünü "T. İş Bankası ÇAMLICA TESİSLERİ”nde yapılan "üçüncülük-dördüncülük” ve "final” karşılaşmasının ardından yapılan kupa dağıtım töreni ile son buldu.

 

Üçüncülük-dördüncülük maçı ile final karşılaşmalarını üyemizle birlikte, Genel Merkez ve İstanbul’daki Şubelerimizin yöneticileri de izledi.

 

FİNAL KARŞILAŞMALARI

 

SAAT

TAKIMLAR

SKOR

ÜÇÜNCÜLÜK DÖRDÜNCÜLÜK KARŞILAŞMASI

13.00

İŞ ATAŞEHİR - İŞ İKM YÖNETİM BÖL.

6 - 1

ŞAMPİYONLUK KARŞILAŞMASI

14.30

İŞMER - İŞ AKŞEMSETTİN

7 - 5

 

 

Kupa dağıtım töreninde konuşan örgütümüzün lideri ve Genel Başkanımız Metin Tiryakioğlu:rgütlü bulunduğumuz 11 işletmeden üyemizin oluşturduğu takımların katılımı ile başlayıp 4 aydır devam eden turnuvamız final maçı ile sona erdi. Final maçında galip gelerek şampiyon olan İŞMER takımını kutluyorum. Aynı şekilde Turnuva ikincisi, üçüncüsü ve dördüncüsü olan takımları da kutluyorum.

 

Bu tür turnuvalarda elbette ki, bir takım şampiyon olacaktır. Ama bizim gönlümüzde sportmenlik ilkeleri çerçevesinde hareket eden her takım şampiyondur. Dolayısıyla Turnuvamızın en centilmen takımı sportmenliğin şampiyonudur ve en anlamlı kupa onlara verilmektedir. Keşke centilmenlik konusunda dereceler olsa da; takımlar şampiyonluk yanı sıra turnuvanın birincisi, ikincisi ve üçüncüsü olmak için yarışsalar.

Önümüzdeki dönem İstanbul’da organize ettiğimiz turnuvamızın final programının mümkün olduğunca daha çok üyemiz eş ve çocuklarının da katıldığı bir şenlikle tamamlanması için çalışacağız. 

Emeği geçenlere, yağmur, soğuk kar demeden karşılaşmalara gelen tüm sporcularımıza ve açılış törenimizde olduğu gibi final karşılaşmaları ile kupa töreninde bizleri onurlandıran, örgütlü bulunduğumuz işletmelerimizin üst düzey yöneticilerine teşekkür ediyor, hepinize sağlık ve başarılar diliyorum.”dedi.

 

Genel başkanımızın konuşmasının ardından kupa dağıtım törenine geçildi. Aşağıdaki tabloda yer aldığı gibi şampiyon olan ve dereceye giren takımlar kupalarını Genel Başkanımız Metin Tiryakioğlu ve Genel Merkez Yöneticilerimizin ellerinden aldılar. 

2016-2017 DÖNEMİ

BASİSEN FUTBOL TURNUVASI- KUPA TÖRENİ

TURNUVA DERECESİ

TAKIM / OYUNCU

ÖDÜL VERENLER

Turnuva Birincisi

İŞMER

BASİSEN Genel Başkanı

METİN TİRYAKİOĞLU

Turnuva İkincisi

İŞ AKŞEMSETTİN

BASİSEN Genel Sekreteri

CİHANSER KESKİN

Turnuva Üçüncüsü

İŞ ATAŞEHİR

BASİSEN Genel Mali Sekreteri

CANAN ÇEVİKBAŞ

Turnuva Dördüncüsü

İŞ İKM YÖNETİMİ BÖLÜMÜ

BASİSEN Genel TİS Sekreteri

ETEM AĞDAŞ

Turnuvanın

En Centilmen Takımı

İŞ ATAŞEHİR

BASİSEN Genel Başkanı

METİN TİRYAKİOĞLU

Turnuvanın

En Centilmen Oyuncusu

ŞEKERBANK T.A.Ş. TAKIMINDAN

ENGİN İŞLER

BASİSEN Genel Mali Sekreteri

CANAN ÇEVİKBAŞ

Hakemler ve Organizasyonda

Görev Alanlar

-

BASİSEN Genel Başkanı

METİN TİRYAKİOĞLU

BASİSEN olarak, şampiyon olan ve dereceye giren takımları kutlar ve turnuvaya katılan tüm takımlarımızın oyuncu ve yöneticilerine başarılar dileriz.